Onze hond zit aan de wiet :-)

20170613_172735

We hebben een teckel: lekker eigen-WIJS, lief en ook heel gevoelig. Als een WIJZE Boeddha lag hij als pup tussen de andere pups. Althans zo verwoordde het baasje zijn gedrag: hij maakte zich nergens zorgen om, liep niet voorop en was helemaal ZEN. Het baasje vond hem de perfecte match voor ons. En wij boffen met Lucky!

De meeste honden schrokken lekkere hapjes binnen 1 seconde naar binnen. Die van ons niet. Dat gaat geheel volgens een ‘Boeddha-ZEN’ ritueel: eerst heel lang ruiken, een pauze nemen en als het goed voelt, wordt het opgegeten. Hij is pertinent volgens hetzelfde ritueel geen voorstander van medicijnen. Waarschijnlijk geheel conform zijn boeddhistische levensvisie. Best een probleem als je een chronische darmontsteking hebt en veel bloed verliest.

Ik behandel volwassenen en kinderen met Kindigo therapie. En waarom niet mijn eigen hond? Ik heb hem doorgemeten volgens de Kindigo KEI methode en kwam uit op CBD olie als therapie voor zijn steeds terugkerende darmontsteking met bijbehorend bloedverlies. En met resultaat, een ongelooflijk resultaat. Geheel volgens zijn en mijn levensfilosofie: puur natuur!

Op Facebook zie ik regelmatig filmpjes voorbij komen van wietgebruik bij kanker, gilles de la tourette, chronische pijn, ziekte van Parkinson en ga zo maar door. In sommige gevallen zelfs kinderen en volwassenen met terminaal kanker die genezen zijn door het gebruik van wiet.

Meest indrukwekkend vond ik de filmpjes waarbij binnen een paar minuten na inname van de wietolie zichtbaar resultaat werd geboekt bij bijvoorbeeld de ziekte van Parkinson. Ik ben er inmiddels zelf van overtuigd dat het echt zo snel kan gaan: Lucky kreeg ’s avonds een lage dosering CBD olie en de volgende ochtend was er geen spoortje bloed meer te traceren… tot op de dag van vandaag! Lucky Lucky!

Karin_Janssen

Drs. K.M.W. (Karin) Janssen studeerde Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht. Ze verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen. Ze pleit voor holistische geneeskunde: er is zoveel meer mogelijk na of naast het reguliere circuit. Vanuit die passie ontwikkelde ze de Kindigo® therapie. Gedurende ruim 20 jaar heeft zij een praktijk in Son (nabij Eindhoven). Ze behandelt zowel volwassenen als kinderen: www.renascor.nl.

Karin is auteur van het boek ‘Kinderen bewust (op)voeden’. Voor meer informatie: www.kinderenbewustopvoeden.nl

Wil je als eerste op de hoogte zijn van een nieuw blog? Voel je welkom bij de Facebookgroep ‘Kinderen bewust (op)voeden’. Aanmelden kan via deze link

Disclaimer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *